MUZ FM

NEWS

Janet Jackson – No Sleep feat. J. Cole (videoclip)

Janet Jackson are un videoclip simplu, de imagine, pentru cel mai nou single al ei, No Sleep. Pentru materialul video, Ms. Jackson a ales sa colaboreze cu rapperul J. Cole, asa ca ii vedem pe cei doi plimbandu-se printr-o casa, incapabili sa doarma.
Videoclipul a fost regizat de Dave Meyers si e primul single lansat de cantareata dupa o absenta de cativa ani. Janet Jackson nu doar ca pregateste un nou album, care va aparea in septembrie, ci pleaca si intr-un turneu de promovare ce va incepe in luna august.

“I hope u enjoy watching this as much as we enjoyed making it, a scris Janet, in timp ce J. Cole a adaugat: “No Sleeep. Classic!”

Intoarcerea lui Janet Jackson, la sapte ani dupa ultimul ei album, e deja un succes. No Sleep a urcat pe locul 18 in Hot R&B/Hip-Hop Songs si pe 67 in Hot 100, iar cele 65 de concerte pe care le va sustine in cadrul turneului s-au vandut in proportie de 88 % pentru prima parte si 80% pentru cel de-a doua. Janet Jackson e unul dintre cei mai de succes artisti din industria muzicala: a vandut peste 20 de milioane de albume, a avut 10 hituri pe prima pozitie in Hot 100 si un total de 27 de single-uri in Hot 100, ceea ce o pune alaturi de nume ca Mariah Carey sau Elton John.

Cum vi se pare clipul? Asteptati sa vedeti ce pregateste Janet Jackson mai departe?

Lasă un răspuns