MUZ FM

NEWS

Janet Jackson si-a surprins fanii! Artista revine pe scena intr-o forma de invidiat, minus 30 kg – FOTO

Janet Jackson a revenit pe scena odata cu debutul noului sau turneu, State of the World. Artista se afla in forma foarte buna, reusind sa slabeasca aproape 30 de kilograme dupa naștere.
Janet Jackson a revenit pe scenă. Artista a dar startul turneului State of the World, la nouă luni de când a adus pe lume primul său copil. Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă, confruntându-se mai întâi cu o sarcină toxică ce a convins-o să anuleze turneul programat în vara anului trecut.La începutul acestui an a adus pe lume un băiețel.

La scurt timp după naștere, a divorțat de soțul ei, miliardarul arab Wissam Al Mana, cerând drepturile de custodie.

După naștere artista a rămas cu multe kilograme în plus pe care a reușit să le dea jos aproape miraculos în doar câteva luni. Dovadă că la primul concert din noul turneu Janet se află în formă de zile mari.


De altfel, artista și-a surprins fanii de multe ori de-a lungul carierei cu oscilații mari de grutate. S-a îngrășat alarmant de mult în anumite perioade stresante, însă, odată ce a trebuit să slăbească, a făcut-o rapid, reușind chiar să aibă din nou talie îngustă și abdomen cu pătrățele. De admirat și mai mult că a reușit asta acum, la vârsta de 51 de ani.

Sursa:adpm.ro

Lasă un răspuns