În 2017, tatăl Yankee, în colaborare cu cântărețul latin Luis Fonsi, a lansat single-ul „Despacito”. A devenit primul cantec in limba spaniola care a ajuns pe locul 1 in Billboard Hot 100 de la piesa „Macarena” in 1996. Single-ul a fost un succes la nivel mondial. Videoclipul oficial pentru „Despacito“ pe YouTube a fost văzut de un miliard de ori 20 aprilie 2017, după 97 de zile, devenind al doilea cel mai rapid site-ul video pentru a ajunge la piatra de hotar in spatele „Hello“ Adele. Succesul său a condus Daddy Yankee pentru a deveni din lume cel mai ascultat artist cu privire la serviciul de streaming Spotify, în iunie 2017, fiind primul artist latin să facă acest lucru.

‘Made for Now’ este primul videoclip lansat de Jackson din 2015 și până acum. Atunci, Janet lansa alături de Missy Elliott clipul ‘Burnitup!’, inclus pe albumul ‘Unbreakable’, lansat în acest an. În 2016, ea a anulat un turneu mondial pentru a da naștere fiicei sale Eissa în ianuarie 2017.

Joe Jackson, tatăl și fostul ei manager, a murit în luna iunie a acestui an – cântăreață l-a onorat într-un discurs din timpul unui concert de-al ei.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: utv.ro