MUZ FM

NEWS

Janet Jackson şi Wissam Al Mana se pregătesc de un divorţ de 500.000.000 dolari

Pe Janet Jackson (47 de ani) se pare că nu o prinde deloc rolul de femeie măritată. La doar un an de când s-a căsătorit cu miliardarul arab Wissam Al Mana (39 de ani), cântăreaţa se gândeşte deja la despărţire.

Deşi credea că, în sfârşit, şi-a găsit sufletul- pereche şi chiar s-a convertit la islamism pentru a trăi fericită alături de miliardarul Wissam Al Mana, Janet Jackson regretă acum căsnicia cu acesta, pe care o consideră o greşeală, şi se gândeşte serios să divorţeze, potrivit revistei americane National Enquirer.

Artista e nemulţumită de faptul că omul de afaceri arab nu îi mai dă voie nici să cânte, nici să meargă la evenimente mondene şi se simte ca şi cum ar fi ţinută într-o temniţă.
“Şi-a dat seama că a făcut o greşeală colosală că s-a măritat cu Wissam. Janet a renunţat la cariera ei ca să fie o soţie devotată şi chiar a trecut la islamism pentru el, însă Wissam nu face nici un sacrificiu pentru ea. El călătoreşte foarte mult în scop de afaceri, iar Janet se simte ca o prizonieră. Wissam nu vrea ca ea să lucreze sau să aibă apariţii publice”, a declarat un apropiat al cântăreţei pentru publicaţia menţionată.
Însă, Janet e pusă pe gânduri din cauza actului prenupţial pe care miliardarul a puso să semneze. Ea a cerut 500 de milioane de dolari, în cazul în care mariajul intră în colaps înainte de doi ani, dar Wissam a refuzat şi a decis că îşi va împărţi o parte din avere cu Janet doar dacă stau împreună cel puţin cinci ani.
Vedeta vrea însă să atace contractul şi să-şi ceară încă o dată cele 500.000.000 $, argumentul ei fiind faptul că a pierdut sume uriaşe de bani pentru că soţul nu a lăsat-o să muncească.