MUZ FM

NEWS

Jared Leto nu a văzut filmul „Dallas Buyers Club”

Celebrul actor şi cântăreţ, Jared Leto, câştigătorul premiului Oscar la secţiunea cea mai bună interpretare într-un rol secundar masculin, a unui transsexual, a declarat că nu a văzut filmul în care a jucat deoarece consideră că a fost „un rol foarte intens”.

În emisiunea moderată de Ellen DeGeneres, gazda premiilor Oscar de anul acesta, Jared a recunoscut că nu a văzut până acum filmul care i-a adus râvnitul premiu.”Cred că, într-o bună zi, o să îl văd, deoarece, la un moment dat, voi fi curios. Dar a fost un rol foarte intens. Este mai bine pentru mine să nu mă mai gândesc la film deocamdată”, a declarat actorul.
În „Dallas Buyers Club”, Jared Leto a interpretat rolul unui transsexual seropozitiv pe nume Rayon, alături de actorul Matthew McConaughey (Ron Woodroof-un electrician texan care luptă cu instituţiile medicale şi companiile farmaceutice după ce a fost depistat în 1986 cu HIV)
Jared Joseph Leto este un actor american, muzician, producător şi regizor în vârstă de 43 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din „Requiem for a dream” şi „Mr. Nobody”. De asemenea, este solistul şi compozitorul trupei Thirty Seconds To Mars.