MUZ FM

NEWS

Jared Leto va interpreta rolul principal în „Morbius”, un spin-off în universul lui Spider-Man

Jared Leto, interpretul personajului Joker în filmul „Suicide Squad” a cărui acţiune se petrece în universul DC Comics, va intra şi în galeria supereroilor Marvel cu rolul principal în filmul „Morbius, vampirul viu”, un spin-off produs de Sony a cărui acţiune se va petrece în universul personajului Spider-Man, informează miercuri publicaţia The Hollywood Reporter.

Actorul laureat al premiului Oscar a semnat contractul pentru a prelua rolul lui Morbius, într-un film ce va fi regizat de Daniel Espinosa („Safe House”, „Life”) după un scenariu realizat de Burk Sharpless şi Matt Sazama.

Acest film îl va aduce în lumina reflectoarelor pe antieroul Morbius, vampirul viu. Morbius este Dr. Michael Morbius, un om de ştiinţă care suferă de o boală de sânge rară, iar încercările sale de a se vindeca au rezultate dezastruoase. În loc să se vindece, Dr. Morbius contactează o formă de vampirism, fără a fi mort-viu. El dobândeşte setea de sânge specifică vampirilor, caninii supradezvoltaţi şi puterea supraomenească a acestora şi ajunge să-l înfrunte pe Spider-Man. În timp însă, personajul negativ Morbius se schimbă şi trece de partea binelui.

_________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns