MUZ FM

NEWS

Jason Derulo si Leona Lewis canta Want to Want Me (video)

Jason Derulo si Leona Lewis s-au distrat cantand cel mai nou single al artistului – Want to Want Me. Cei doi s-au folosit de o aplicatie pentru a face un duet live care a sunat foarte tare.

Varianta cu Leona Lewis suna atat de bine incat Jason Derulo ar trebui sa incerce sa o aduca in studio si sa inregistreze un remix in toata regula, vocile lor fiind compatibile.


Want to Want Me a ajuns pana pe locul 5 in Hot 100 si marcheaza cel de-al saselea single care ajunge in top 10 din cariera lui Jason Derulo. A fost si primul single lansat in promovarea albumului Everything Is 4, dupa succesul pe care l-a avut cu Talk Dirty. In Marea Britanie a urcat chiar pe prima pozitie si a fost printre primele locuri si in alte tari europene, in timp ce in SUA a urcat pe primul loc in Mainstream Top 40. A urmat apoi Cheyenne, cu un videoclip inspirat de Michael Jackson, dar care nu a reusit sa ajunga prea sus in topuri.

Leona Lewis a venit si ea cu muzica noua, dupa o absenta de trei ani si dupa ce a parasit casa de discuri a lui Simon Cowell. Cantareata britanica a lansat intai Fire Under My Feet, iar acum promoveaza single-ul Thunder.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns