MUZ FM

NEWS

Jay-Z a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat artist hip-hop din 2018

Rapperul şi producătorul muzical Jay-Z a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat artist hip-hop din 2018, devansându-l pe Sean ”Diddy” Combs, care a deţinut acest titlu în 2017.

Este pentru prima dată când Jay-Z se află în fruntea listei anuale. Potrivit Forbes, averea netă a lui a crescut în ultimul an de la 810 milioane de dolari la 900 de milioane de dolari. Aceasta este datorată şi creşterii valorii acţiunilor lui la Armand de Brignac şi D’Ussé.

Diddy a coborât pe poziţia secundă, cu 825 de milioane de dolari. În urmă cu un an, averea lui era de 820 de milioane de dolari.

Dr. Dre s-a menţinut pe locul al treilea, cu o avere netă de 770 de milioane de dolari, după ce anul trecut se afla în listă cu 740 de milioane de dolari.

Lista celor cinci artişti hip-hop este completată de Drake şi Eminem, care se află la egalitate, cu câte 100 de milioane de dolari.

Lista Forbes a fost realizată luându-se în calcul veniturile din trecut ale starurilor, evaluarea proprietăţilor curente, precum şi pe baza datelor furnizate de analişti financiari, avocaţi şi jucători din piaţă.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns