MUZ FM

NEWS

Jay-Z: „Ma pricep la bani. Am fost dealer de droguri”

Jay-Z a recunoscut ca a fost dealer de droguri în tinereţe. “Meseria aceasta m-a învăţat cum să mă descurc cu banii” a declarat Jay-Z, într-un interviu acordat publicaţiei Vanity Fair.
Rapperul a ţinut să precizeze faptul că vindea cocaină pe străzile din New York la începutul anilor ’80, lucru ce l-a ajutat mai târziu în cariera sa, mai ales în ceea ce priveşte managerierea banilor.
“Ma pricep la bani. Am fost dealer de droguri. Când eşti într-o astfel de afacere, trebuie să ştii cât şi când să cheltuieşti”, a spus Jay-Z, care, pe de altă parte, regretă acea perioadă din viaţa sa, pentru că, după cum a recunoscut în cadrul interviului, în acea perioadă se gândea doar la bani.
“Trebuie să ai o strategie bună de ieşire, pentru că în această afacere nu ai prea multe oportunităţi. Ori ajungi în închisoare, ori vei muri”, a mai declarat rapperul.
Deşi a pornit de la droguri, a ales în cele din urmă calea legală, iar în momentul de faţă, el şi soţia sa, Beyonce, au o avere estimată la 750 de milioane de dolari obţinută din muzică.

Lasă un răspuns