MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez anunta noul album!

Asa cum ne asteptam, Jennifer Lopez va lansa un nou album anul acest, cel de-al zecelea din cariera. Diva latino inca nu a anuntat titlul viitorului ei material, dar a confirmat data lansarii discului.

Noul album va aparea oficial pe 17 iunie si va beneficia de promo si prin intermediul emisiunii American Idol, unde J.Lo s-a intors in rolul ei de jurat, dupa ce sezonul trecut a fost presarat cu intepaturi din seria Mariah Carey vs. Nicki Minaj.

Primul single oficial al divei este I Luh Ya Papi, cu un videoclip in care se schimba perspectiva, diva luand atitudinea vizavi de rolurile pe care fetele le primesc de obicei fetele prin clipuri. Chiar si asa, I Luh Ya Papi e glam, colorat si ne duce imediat cu gandul la vara.

Lansarea albumului in vara se potriveste foarte bine si cu momentul inceperii campionatului mondial de fotbal, al carui imn Jennifer Lopez il canta alaturi de Pitbull si Claudia Leitte. In plus, diva a mai venit si cu doua buzz singles care sa ne tina in priza: Same Girl si Girls, un track potrivit pentru club.