MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez, duet emoţionant cu fiica ei de 11 ani [VIDEO]

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez (49 de ani) a cântat alături de fiica ei, în vârstă de 11 ani, în timpul unui concert din Los Angeles.

Jennifer Lopez şi Emme, fiica artistei din căsnicia cu Marc Anthony, au oferit un moment emoţionant pe scenă, spre bucuria publicului. Cele două, care au avut ţinute asortate, au cântat împreună piesa „Limitless“ la The Forum, în Los Angeles, în cadrul turneului cântăreţei, „It’s My Party“, scrie today.com.  

Jennifer Lopez şi-a îmbrăţişat fiica la finalul piesei, în aplauzele fanilor prezenţi la concert. Filmarea a fost publicată de artistă pe pagina ei de Instagram. „Ce voce!“, „Am plâns cu toţii“, au reacţionat actriţele Reese Whiterspoon şi Zoe Saldana în secţiunea de comentarii.

Jennifer Lopez se află în această perioadă în turneul „It’s My Party“, iar primele două concerte au avut loc în Los Angeles. Nu este prima oară când artista publică imagini cu fiica ei cântând. Recent, Emme a făcut un cover după cunoscuta piesă a Aliciei Keys’ „If I Ain’t Got You“.

Cântăreaţa, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii „World of Dance“, difuzată de canalul NBC, a pornit într-un turneu anul acesta prin America de Nord. Ea a fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani. Ea a mai avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Ben Affleck. Jennifer Lopez s-a logodit cu fostul star de baseball american Alex Rodriguez.

__________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns