MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez este acuzată de HĂRŢUIRE SEXUALĂ!

Clipe de coşmar pentru Jennifer Lopez! Numele frumoasei artiste este implicat într-un mare scandal, aceasta fiind acuzată de hărţuire sexuală de unul dintre fanii săi, care îi cere despăgubire de 10.000 de dolari.

Rodrigo Ruiz a depus plângere la poliţia din Los Angeles, SUA, pe numele celebrei Jennifer Lopez (44 de ani), acuzând- o de hărţuire sexuală.
Bărbatul susţine că a primit trei scrisori în 2008 de la J.Lo, în care cântăreaţa îi cerea mai multe imagini cu el gol, şi un demo cu cântecele pe care acesta le înregistra în încercarea de a-şi face un nume pe scena muzicală.
Ruiz afirmă că Jennifer Lopez l-a făcut să creadă că are şanse în cariera muzicală şi că poate visa la o relaţie amoroasă cu ea, dar toate promisiunile au fost în zadar. În cele din urmă, Ruiz a fost atât de dezamăgit şi de deprimat, încât a trebuit să ceară ajutor unui psiholog.
Mai mult, bărbatul susţine că în ultima scrisoare artista i-a spus explicit că e ocupată cu noul ei iubit, cu care trebuie să întreţină relaţii sexuale.
Cu toate acestea, agentul divei a declarat că J.Lo nu l-a cunoscut niciodată pe Ruiz, nici măcar nu a auzit de el şi că bărbatul a implicat numele artistei doar pentru ca el să capete notorietate. Astfel, autorităţile au demarat o anchetă, având o pistă că în spatele schimbului de scrisori s-ar afla o femeie de 53 de ani, din Los Angeles.

M