MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez NU mai ocupă primul loc în topul celor mai influente vedete latino-americane

Frumoasa columbiană îşi menţine de trei ani titlul de cel mai bine plătită actriţă de televiziune, iar recent, Sofia Vergara a reuşit să o detroneze pe Jennifer Lopez din topul celor mai influente vedete hispanice din domeniul divertismentului.

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Popularitatea starului din “Modern Family” e în continuă creştere, Vergara devenind, se pare, una dintre cele mai iubite actriţe din lume. La 42 de ani, aceasta câştigă nu mai puţin de 37.000.000 de dolari, iar recent revista Variety a numit-o şi cea mai influentă vedetă latinoamericană. Născută în oraşul Barranquilla, Sofia Vergara a dominat topul respectiv, reuşind să surclaseze vedete de renume, ca Jennifer Lopez, care obişnuia să ocupe locul fruntaş în astfel de topuri, acum situându-se abia pe poziţia a treia, în timp ce locul secund este luat de frumoasa Eva Longoria.

Şi-a început cariera ca fotomodel

Vergara şi-a început cariera de model în anii ’90 şi a debutat la TV ca prezentoare a unei emisiuni de turism. Nominalizată la două Globuri de Aur, actriţa a devenit celebră datorită rolului din serialul de comedie “Modern Family”, unde a început să joace din 2009. În clasament se mai regăsesc celebrele actriţe Penelope Cruz, Salma Hayek, Cameron Diaz sau Jessica Alba.