MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez primeşte premiul Michael Jackson

Jennifer Lopez primește anul acesta din partea MTV cel mai prestigios premiu al galei VMA (Video Music Awards). Artista este recompensată pentru întreaga carieră cu trofeul Michael Jackson Video Vanguard Award, primit anterior de artiști precum Madonna sau Janet Jackson. „Nu-mi vine să cred!”, a exclamat Jennifer la aflarea veștii.

MTV a anunțat că Jennifer Lopez va primi în cadrul galei VMA 2018 trofeul Michael Jackson Video Vanguard, distincție acordată artiștilor care s-au remarcat prin întreaga activitate: compoziție, interpretare, prestație scenică. Acordat încă de la prima ediție a galei MTV Video Music Awards, respectiv din 1984, acest premiu a fost decernat unor nume mari din industrie, precum David Bowie, The Beatles, Madonna, Michael Jackson, Guns N’ Roses și lista poate continua.

La aflarea veștii, Jennifer Lopez a mărturisit că este onorată să fie inclusă în aceeași categorie cu mulți dintre idolii ei.

”E extraordinar! Am crescut urmărindu-mi idolii pe MTV, iar acum să primesc acest premiu…Nici nu-mi vine să cred. Sunt atât de entuziasmată!”, a declarat Jennifer într-un interviu transmis live pe YouTube și Facebook.

În aprilie, Jennifer Lopez a fost inclusă de revista Time în lista ”100 Cei mai influenți oameni ai lumii”. Artista a vândut de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră nu mai puțin de 40 de milioane de albume și 80 de milioane de single-uri. A avut 16 piese în top 10 single-uri (Billboard), 3 albume Number One și a fost prima femeie care avut atât un album, cât și un film pe prima poziție în topul Billboard, respectiv în Box Office.

Jennifer Lopez va susține și un show live în cadrul în cadrul galei MTV, aceasta urmând să fie prima ei apariție pe scenă din 2001. Artista a fost nominalizată și în alte două categorii de premii VMA, pentru ultimul ei videoclip “Dinero”.

Gala MTV VMA 2018 va avea loc pe 20 august, la Radio City Music Hall din New York. Artista cu cele mai multe nominalizări la MTV VMA 2018 este Cardi B. Rapperița are 10 nominalizări, fiind urmată de The Carters(Beyonce și Jay-Z) cu 8.

 

 

 

______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns