MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez, Ricky Martin & Wisin – Adrenalina (videoclip nou)

Jennifer Lopez, Wisin si Ricky Martin vin cu cea mai tare colaborare a anului in muzica latino! Adrenalina e un videoclip urban, plin de dansatori, skateri si fete hot!

Jennifer Lopez si Ricky Martin impart momente de-a dreptul fierbinti pe ritmurile dance latinoa ale Adrenalina, in timp ce in jurul lor au loc battle-uri dance, cu fete trase de par si provocari pe ritmul de dans. J.Lo arata la fel de bine ca intotdeauna, iar Wisin si Ricky Martin completeaza peisajul de rebeli in negru.

Jennifer Lopez nu se afla la prima colaborare cu Wisin, ei au mai lucrat impreuna pentru Follow the Leader, un track al grupului reggeaton Wisin & Yandel care a ajuns pe locul 1 in Billboard Hot Latin Songs si pe pozitia a cincea in Bubbling Under Hot 100 Singles. Piesa Adrenalina e cel de-al doilea single extras de pe albumul El Regreso del Sobriviviente, material semnat de Wisin si care va aparea oficial pe 21 martie.

J. Lo are un an busy inaintea ei: a lansat deja o prima piesa – Same Girl, cu un videoclip filmat in Bronx, iar acum face promo pe noile sale colaborari, cea mai recenta fiind cu Tyga pentru remixul Girls. In plus, apare si pe imnul Campionatului Mondial de Fotbal, alaturi de Pitbull si Claudia Leitte.