MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez și-a făcut public numărul de telefon!

Jennifer Lopez dovedește încă o dată că este apropiată de fanii ei și și-a făcut public numărul de telefon pentru o surpriză specială.

Noul film al lui Jennifer Lopez, „Hustlers”, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, iar vedeta a organizat un concurs pe profilul ei de instagram, câștigătorul având posibilitatea să o însoțească la eveniment.

Regula era simplă. Tot ce aveai de făcut era să dai un mesaj unui număr de telefon cu numele de utilizator folosit pe Instagram și locul în care te afli.

Ei bine, se pare că numărul de telefon îi aparținea chiar vedetei, cei care au trimis mesaj primind și răspuns. Așa cum era de așteptat, cei 100 de milioane de fani de pe Instagram au participat la concurs, iar persoana norocoasă a mers cu Jennifer Lopez la premiera filmului, vedeta postând și un video cu câștigătoarea.

„Mi-aș fi dorit să vă aduc pe toți 100 de milioane la premieră. Sunt norocoasă că vă am pe fiecare. M-am bucurat să petrec timpul cu câștigătoarea noastră și prietena ei, Lola”, a scris Jennifer.

Veastea bună este că, se pare că vei putea participa la următoarele concursuri folosind același număr de telefon, de la care vei primi și noutăți despre proiectele artistei.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: instagram.com, elle.ro.

Lasă un răspuns