MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit!

Jennifer Lopez a spus DA pentru a patra oară – anunțul a fost postat aproape simultan pe conturile de Instagram al vedetei și al partenerului său, fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, cu care artista are o relație de doi ani.

Alex Rodriguez a publicat mesajul pe contul său de Twitter și Instagram “She said yes ❤” acompaniat de o poză care reprezenta mâna unei femei, având pe degetul inelar un inel cu un diamant imens.

Vezi imaginea pe Twitter

Alex Rodriguez

@AROD

She said yes ❤️

Anunțul logodnei a venit la exact doi ani de la data la care s-a confirmat relația dintre cei doi. Jennifer Lopez are acum vârsta de 49 de ani, în timp ce Alex Rodriguez este cu 6 ani mai mic.

În urmă cu un an au discutat în cadrul unui show televizat despre compatibilitatea dintre ei. Întrebat fiind de relația dintre ei, Alex a dat câteva motive pentru care relația lor n-are cum să nu țină:

“Suntem amandoi la vârsta de 40 de ani. Suntem amandoi în New York. Provenim amândoi din zone cu influențe latino. Avem amandoi doi copii. Cred ca am trecut amândoi prin destule și ne putem aprecia unul pe celălalt, atât părțile bune cât și cele mai puțin bune”, a spus Alex Rodriguez.

După o carieră impresionantă la New York Yankees și câteva recorduri stabilite de echipa în timpul activității sale, Alex Rodriguez s-a retras din joc în anul 2016.

Jennifer Lopez este încă implicată atât în cariera muzicală, ca artist pop, în industria filmelor, dar și ca jurat în cadrul emisiunii World of Dance, marca NBC.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: flashnews.ro

Lasă un răspuns