MUZ FM

NEWS

Jennifer Lopez şi Reese Witherspoon, pe primul loc în topul Power Women al Variety

Jennifer Lopez şi Reese Whiterspoon au fost clasate de Variety pe primul loc al topului anual al celor mai puternice femei din lume.

Alături de ele, în top mai apar şi Viola Davis, Jane Fonda şi Donna Langley.

Variety a nominalizat şi motivele alegeriii. Astfel, Reese Whiterspoon a fost aleasă pentru că a câştigat numeroase premii Oscar, e mama a trei copii şi co-owner al unei companii de producţie, Pacific Standard, pe care o foloseşte şi pentru a strânge fonduri pentru educaţia tinerelor fete.

La polul opus, Jennifer Lopez a fost aleasă să împartă podiumul cu Reese Whiterspoon pentru că se implică în foarte multe campanii sociale şi, prin intermediul Lopez Family Foundation, strânge bani pentru diverse proiecte medicale dedicat în special femeilor.

Cântăreaţa americană îşi va lansa în această toamnă şi un volum de memorii intitulat „True Love”, informează E!Online.
Volumul va ajunge în librării pe 4 noiembrie şi, potrivit editurii Penguin Publishing, citată de Mediafax, „explorează una dintre cele mai definitorii perioade din viaţa artistei – o călătorie de transformare cu durata de doi ani, care prezintă felul în care Jennifer Lopez, în calitate de artistă şi de mamă, s-a confruntat cu cele mai mari provocări, şi-a identificat cele mai mari temeri şi a devenit în cele din urmă o persoană mai puternică decât a fost vreodată”.

Jennifer Lopez a spus că volumul va conţine şi o serie de fotografii care nu au mai fost publicate până acum.

Sursa:One.ro