MUZ FM

NEWS

Jessie J a lansat un single despre fostele relaţii. Ascultă aici „Not My Ex” – AUDIO

Pentru că e toamnă şi e rost de melancolie, Jessie J ne propune o retrospectivă a fostelor relaţii prin piesa „Not My Ex”. Aceasta a debutat recent şi exprimă ideile şi trăirile artistei la nivel sentimental.

Jessie J invocă mania de a controla şi egoismul unui fost iubit în piesa „Not My Ex”. În acelaşi timp aduce un tribut relaţiei proaspăt închegate, promiţând că „nu vom fi ca ei”. Această creaţie iese din tiparele pop sau dance clasice, alunecând spre R&B şi baladă. Single-ul este extras de pe viitorul album al lui Jessie J, „R.O.S.E.”. Discul va sosi anul viitor şi am putut deja ascultă piesa „Think About That” de pe acesta.

„R.O.S.E” este un acronim pentru „Realizations”, „Obsessions”, „Sex” şi „Empowerment”. Inspiraţia vine din luptele personale ale artistei pe măsură ce realiza noul său proiect. În această lună Jessie porneşte o serie de concerte deja sold out. A început turneul pe 8 octombrie în Birmingham şi urmează să poposească în Londra, Koln, Amsterdam, dar şi în Toronto şi New York.

La 2 ani de la lansarea ultimului single Jessie J a revenit în activitate prin piesa „Real Deal”, urmată de cel mai senzual clip al artistei, pentru melodia „Think About That”. Muziciana, pe numele său complet Jessica Ellen Cornish este activă din 2005 şi este cunoscută pentru abordarea vocală neconvenţională. Britanica reuşeşte o combinaţie de pop şi soul, cu elemente de R&B şi dance.

Alte proiecte ale tinerei de 29 de ani includ vocea împrumutată unui personaj din Ice Age sau rolul de mentor în emisiunile „The Voice” din Marea Britanie şi Australia.

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns