MUZ FM

NEWS

Jessie J a lansat videoclipul piesei Flashlight

Jessie J a lansat videoclipul piesei Flashlight, track care se regaseste pe coloana sonora a filmuluiPitch Perfect 2. Din clip nu lipsesc cadrele cu protagonistele noii aventuri de la Barden University, dar nici o poveste paralela cu un cuplu care se desparte.

Filmul in care Anna Kendrick joaca din nou alaturi de Rebel Wilson va aparea la noi abia la finalul lunii mai, insa in SUA a avut deja premiera, motiv pentru care se si pune accent pe promo in aceasta perioada.

Jessie J a lansat la finalul anului trecut albumul Sweet Talker, care a fost primit cu reactii mixte atat de fani cat si de specialistii in muzica. Cantareata britanica a dat lovitrra cu piesa Bang Bang, care a ajuns un hit in intreaga lume si datorita colaborarii cu Nicki Minaj si Ariana Grande. Au urmat apoi single-urile Burnin’ Up, care insa nu a avut un impact prea mare si a urcat doar pana pe locul 86 in Hot 100 si pe 33 in Hot Dance Club Songs. Urmatorul lansat a fost Masterpiece, dar la fel, nu a avut un impact extraordinar si a stat un pic pe locul 65 in Hot 100, iar in tara natala a artistei nu s-a descurcat deloc bine.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns