MUZ FM

NEWS

Jon Bon Jovi, cavaler de onoare pentru o fană înfocată!

Jon Bon Jovi i-a îndeplinit cea mai mare dorinţă a unei fane şi a condus-o la altar. Artistul a jucat rolul de cavaler de onoare după ce mireasa a lansat o petiţie online pentru a-şi vedea visul cu ochii.

În luna august, australianca Branka Delic a lansat petiţia cu ajutorul căreia spera să îl aducă la nunta ei pe cântăreţul său preferat. A calculat totul până la ultimul detaliu şi a planificat nunta în aşa fel, încât să aiba loc în acelaşi weekend în care Bon Jovi urma să susţină un concert în Las Vegas, unde plănuia şi ea să se mărite.

„Bon Jovi, te implorăm. Fă ca nunta asta să aibă loc!”, i-a scris Branka idolului ei. Au urmat mai multe mesaje pe Twitter, prin care încerca să îl convingă să-şi facă apariţia în cel mai important moment din viaţa ei: „Ziua se apropie, Jon. Avem întâlnire sau nu? Te rog să nu o dezamageşti pe această mireasă australiană devotată”.

În ziua nunţii, Jon Bon Jovi chiar a apărut la capela din Las Vegas în care avea loc evenimentul. Mai mult, i-a fost cavaler de onoare şi a condus-o la altar.

„Ai făcut mai mult decât să-mi îndeplineşti visul, mi-ai schimbat viaţa pentru totdeauna! Eşti un om minunat, cu o inimă generoasă şi uimitoare”, i-a scris Branka Delic după nuntă.

Lasă un răspuns