MUZ FM

NEWS

Justin Bieber a dat 500 $ să facă sex cu o prostituată!

Justin Bieber (19 ani) face ce face şi ajunge iar în atenţia presei. De data aceasta, idolul adolescenţilor şi-a făcut de cap cu o prostituată din Panama, pe care a plătit-o cu 500 de dolari, iar femeia a dezvăluit povestea nopţii sale de amor cu starul canadian în presa locală.

Justin Bieber a susţinut un concert, zilele trecute, în Panama City, iar după spectacol a luat cu asalt cluburile de acolo. La un moment dat, acesta a plecat la hotelul unde era cazat, însoţit de 10 femei, iar cu una dintre ele a făcut şi sex.
Femeia, o prostituată, a povestit apoi noaptea de amor cu starul canadian în presa locală, precizând că artistul este foarte bun la pat. Astfel, tânăra a dezvăluit că, după ce au ajuns la hotel, au fumat marijuana şi artistul a început să o sărute pe nas şi pe faţă. Apoi, controversatul star a întrebat-o într-un limbaj foarte murdar dacă vrea să întreţină relaţii sexuale cu el.
Femeia a acceptat şi au mers în camera cântăreţului, unde timp de o oră au făcut sex în toate poziţiile. Pe urmă, Justin s-a ridicat, i-a dat 500 de dolari şi i-a spus să plece.