MUZ FM

NEWS

Justin Bieber a fost condamnat la doi ani de libertate condiţionată pentru vandalism

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost condamnat, miercuri, la doi ani de libertate condiţionată pentru un caz de vandalism petrecut în ianuarie, când a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin, a declarat procurorul districtului Los Angeles.

Justin Bieber, care nu a fost prezent la Tribunalul superior din Los Angeles, când s-a dat sentinţa, trebuie, de asemenea, să plătească suma de 80.900 de dolari pentru reconstrucţia faţadei, să efectueze cinci zile de serviciu în folosul comunităţii şi să participe la un program de control al furiei, care face parte din acordul negociat.

„Justin este bucuros că a reuşit să rezolve această chestiune şi s-o lase în urmă. Va merge mai departe în continuare şi se va concentra pe carieră şi pe muzică”, au declarat purtătorii de cuvânt ai cântăreţului într-un comunicat.

Cântăreţul canadian a fost acuzat că a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin, în timp ce locuia în oraşul Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după o ceartă care a avut loc pe 9 ianuarie.

În urma incidentului, poliţia a efectuat o percheziţie la domiciliul lui Bieber şi a arestat un prieten al cântăreţului, rapperul Lil Za, pentru posesie de droguri.

Între timp, Justin Bieber s-a mutat din Calabasas.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neîntreruptă de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber în ultima vreme.