MUZ FM

NEWS

Justin Bieber – All that Matters (videoclip)

Justin Bieber ne prezinta cel mai nou senzual si provocator videoclip al sau de pana acum – All That Matters. Starul are parte de scene sexy alaturi de modelul Cailin Russo si ne arata ca a crescut si ca nu mai e pustiul care canta Baby la pista de bowling.
O motocicleta, cuburi de gheata, lumini difuze, momente senzuale sunt ingredientele noului clip Justin Bieber si regizat de Collin Tilley. Tanarul cantaret ne arata ca s-a maturizat si ca se transforma in barbat, asa ca nu mai e cazul sa alerge dupa fete, ci ele vin la el si incearca sa il cucereasca. Daca pana acum JayBee a evitat scenele foarte sexy, de data aceasta ne arata si cateva miscari indraznete intr-un clip in care nu se putea sa nu apara topless.

Haideti sa il urmarim mai departe.

All That Matters e o piesa lansata in seria Music Mondays si a beneficiat inclusiv de un viral video si care a fost filmat la Marele Zid Chinezesc. Seria Music Mondays a lansat pana acum 9 piese, iar a zecea va aparea saptamana viitoare, inainte de lansarea filmului documentar Justin Bieber: Believe. Pelicula va fi lansata de Craciun si urmeaza celei aparute in 2011, Justin Bieber: Never Say Never, si care spunea povestea tanarul star pana la momentul respectiv.

JayBee a incercat prin aceasta serie de piese sa incerce o noua zona muzicala, ceva mai matura, cu un mesaj mai profund si care sa ne arate ca incearca sa creasca si sa treaca la nivelul urmator, muzical vorbind. Majoritatea pieselor lansate, Bad Day, All Bad, Roller Coaster sau PYD, au influente R&B, un stil despre care cantaretul a spus ca il influenteaza puternic.

Cum vi se pare clipul? E si asta o modalitate de a spune ca nu mai e doar un copil?