MUZ FM

NEWS

Justin Bieber, cel mai detestat personaj pe Youtube

Cântărețul canadian Justin Bieber trezește simpatii și antipatii în egală măsură. Bieber nu lasă pe nimeni indiferent și este un lucru obișnuit ca declarațiile sau comentariile sale să suscite un val de critici printre detractorii săi pe rețelele de socializare, relatează ziarul spaniol Estrella Digital.

Caracterul său dificil și excentricitățile sale au făcut din el victima perfectă a utilizatorilor de Youtube, câștigându-și trista faimă de cel mai detestat personaj de pe această rețea de socializare. Potrivit unui responsabil al Google, cântărețul canadian este unul dintre cele mai înjurate personaje de pe această rețea de videoclipuri unde utilizatorii își varsă năduful printr-o mare cantitate de calificative negative, critici și insulte pe care le obține zilnic.

Anthony House, consilier al politicii Google, asigură că Youtube permite userilor să denunțe conținuturile pe care nu le consideră adecvate și se pare că Justin Bieber a reușit să se plaseze în fruntea acestui ranking negativ, având în vedere că unul dintre videoclipurile sale a atras cel mai mare număr de calificative negative postate vreodată.

Respectivul videoclip, pe care responsabilul Google nu l-a dezvăluit, a fost examinat de o echipă a Youtube care evaluează conținuturile tuturor clipurilor publicate pe rețea. Utilizatorii nu au ezitat să-l denunțe în cel mai plastic mod posibil, plasându-l astfel în fruntea celor mai detestate clipuri.

Pentru Justin Bieber contează prea puțin că este cel mai detestat artist online și continuă să facă ceea ce știe el mai bine: să cucerească cât mai multe fete. Ultima adăugată listei sale lungi de cuceriri este Jessica Serfaty, fosta iubită a unuia din componenții trupei Jonas Brothers. Se pare că idolul a milioane de tinere din întreaga lume a fost prins într-un local de noapte în ipostaze intime cu respectiva fată.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns