MUZ FM

NEWS

Justin Bieber, premiera cu What Do You Mean!

Justin Bieber are toate motivele sa fie fericit – noul sau single What Do You Mean e un succes garantat. Piesa i-a adus si ceva ce cantaretul nu a avut pana acum in cariera.

In ciuda faptului ca Justin Bieber se afla in industria muzicala de ceva ani si a ca a lansat albume de studio si ni se pare ca il stim cel putin de o viata, pana acum cantaretul nu a avut nici o piesa pe prima pozitie in Hot 100. A rupt topurile si Youtube cu piesa Baby, cel mai mare succes al sau, insa trackul nu a ajuns decat pe locul 5 in Hot 100. Acum insa, noul single What Do You Mean a debutat direct pe locul 1 in Hot 100!

justin-bieber-what-do-you-mean-1-thatgrapejuice-600x600

Justin Bieber este cel mai tanar artist care reuseste sa ajunga pe prima pozitie in Hot 100 si cea mai tanara prezenta dupa un deceniu – cea mai recenta fiind Fantasia, in 2004. In plus, e si primul single la care Justin Bieber e creditat ca producator si compozitor si nu a trebuit sa astepte decat 46 de intrari in clasament pentru a urca pe aceasta pozitie. In plus, e doar cantecul cu numarul 23 in cei 57 de ani ai topului care ajunge direct pe prima pozitie. Bieber a fost aproape de locul 1 in 2012 cand a lansat piesa Boyfriend. Mai punem la socoteala ca Biebs i-a intrecut pana si pe cei de la One Direction, iar zilele trecute a venit si cu varianta acustica a hitului sau.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns