MUZ FM

NEWS

Justin Bieber si Madonna se joaca impreuna (video)

Justin Bieber si Madonna joaca „never have I ever” impreuna in emisiunea lui Ellen! Ce secret impartasesc cei doi in ceea ce priveste viata amoroasa?

Madonna a facut un deal spectaculos cu emisiunea lui ELLEN si va fi prezenta in fiecare zi in cadrul emisiunii cu interviuri, prestatii live si jocuri mai mult sau mai putin periculoase. In episodul de azi, regina apare alaturi de printul pop pe care toti oamenii maturi il urasc: Justin Bieber. Managerii celor doi sunt buni prieteni asa ca asocierea lor nu e cea mai mare surpriza desi nu i-am mai vazut impreuna pe aceeasi canapea pana acum.

Bieber si Madonna se joaca impreuna „Never have I ever”, un joc in care fiecare trebuie sa spuna un lucru pe care l-a facut sau nu l-a facut niciodata. In timp ce Bieber incearca sa para inocent si neexperimentat – mai ales in faptul ca a fost dat afara din baruri si cluburi, un lucru intens mediatizat – el si regina pop s-au pus de acord cand a fost vorba de date-uri cu o persoana si o ruda a acesteia.

Vezi ce alte lucruri amuzante poti afla despre ei!

In acelasi timp, cei doi au vorbit si despre varsta potrivita la care ar trebui sa se combine. O conversatie pe cat de amuzanta, pe atat de inconfortabila!

In episodul de ieri, Madonna a vorbit si despre cazatura urata pe care a avut-o pe scena Brit Awards 2015! Cu lux de amanunte, artista de 56 de ani vorbeste despre detaliile tehnice!

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns