MUZ FM

NEWS

Justin Bieber şi Martin Garrix la iDAYS Milano

Justin Bieber continua turneul mondial prin care isi promoveaza albumul “Purpose”, dupa succesul fulminant de anul trecut din America de Nord, Asia si Europa.

„Purpose Tour” a debutat in martie 2017 pe stadioanele din Perth, Melbourne, Brisbane, Sydney (Australia) si Auckland (Noua Zelanda), unde artistul canadian l-a avut invitat in deschidere pe bunul sau prieten Martin Garrix. In 2016 cei doi au facut un cover dupa celebra piesa a lui Taylor Swift – „I Knew You Were Trouble”, piesa postata ulterior pe Snapchat.

Bieber si Garrix revin pe aceiasi scena in acesta vara si in Europa, pe 18 iunie la I-DAYS Milano si pe 2 iulie la BRITISH SUMMER TIME Londra. Cel mai accesibil ca pret pentru fanii celor doi este I-DAYS MILANO (Italia), ce are loc intre 15-18 iunie, pe Autodromo Nazionale Monza langa Milano, pretul unui bilet pentru ultima zi cand cei doi isi vor sustine show-ul fiind de 77 euro – intrare generala. Pentru concertul din 2 iulie, din Anglia, gazduit de Hide Park, fanii vor scoate din buzunar 84 lire – intrare generala.

Tot in acesta vara Martin Garrix va ajunge pentru a doua oara consecutiv in Romania, la festivalul Untold de la Cluj Napoca din perioada 4-7 august. Recent intr-un interviu pentru PAPER MAGAZIN, DJ-ul olandez a amintit de Untold, asezandu-l langa Coachella si Tomorrowland.

Concertele lui Justin Bieber din Europa, programate in acesta vara:

3 iunie, Landgraag (Olanda) – Megaland
5 iunie, Aarhus (Danemarca) – Jydsk Væddeløbsbane
7 iunie, Stavanger (Norvegia) – Forus Travbane
10 iunie, Stockholm (Suedia) – Gärdet Open Air Venue
15 iunie, Bern (Elvetia) – Stade de Suisse
18 iunie, Monza (Italia) – Autodromo Nazionale Monza
21 iunie, Dublin (Irlanda) – RDS Arena
24 iunie, Lille (Franta) – Stade Pierre Mauroy
25 iunie, Frankfurt (Germania) – Commerzbank-Arena
30 iunie, Cardiff (Tara Galilor) – Principality Stadium
2 iulie, London (Anglia) – Hyde Park

 

VEZI SITE: https://idays.it/en

Lasă un răspuns