MUZ FM

NEWS

Justin Timberlake si-a intrerupt concertul pentru o cerere in casatorie!

Superstarul pop este cunoscut pentru gesturile frumoase care le face pentru fanii lui, dar de data aceasta a pregatit o supriza de proportii pentru o tanara norocoasa.
Duminica, Justin Timbetlake in varsta de 32 de ani a sustinut un concert in Louisville, Kentucky, ca parte din turneul sau 20/20 Experience.
Pe la jumatatea show-ului, dupa ce a cantat „That Girl”, Justin a facut o scurta pauza, pentru a vorbi cu un cuplu care se distra in primul rand.
„Oameni buni, salutati-l pe Josh!”, a spus cantaretul. „Pe cine ai cu tine?”, a mai intrebat Justin, ca apoi sa-i invite pe cei doi pe scena. Socata, tanara pe nume Kim, habar nu avea ca iubitul ei il contactase pe Justin in noiembrie, intrebandu-l daca nu vrea sa-l ajute cu cererea in casatorie. Bineinteles, cantaretul a acceptat.
„Vino, Kim, saluta Lousiville!”, i-a spus Justin femeii, invitand-o pe scena. „Josh m-a sunat mai devreme. Vrea sa iti spuna ceva”.
Publicul a izbucnit in urale, iar Josh, extrem de emotionat, s-a asezat intr-un genunchi si i-a cerut mana iubitei sale. Din fericire pentru el, raspunsul a fost un „Da” categoric.
Cei doi s-au sarutat apoi in aplauzele frenetice ale salii, si ale romanticului Timberlake, fericit ca a mai facut o bucurie unui fan.