MUZ FM

NEWS

Kaia Crawford calcă pe urmele mamei sale!

Uitați-vă cu atenție la puștoaica aceasta pentru că o să mai auzim cu siguranță de ea în viitor. Kaia Gerber are doar 14 ani și este fiica celebrului model Cindy Crawford. Şi pentru că așchia nu sare departe de trunchi, iar Kaia a moștenit frumusețea mamei sale, pe langa zecile de contracte pe care a pus mana, adolescenta a mai bifat o mica, mare reusita este vorba despre primul ei pictorial din revista Teen Vogue.

Tânăra pare a fi sora geamănă a mamei sale, supermodelul anilor 90 Cindy Crawford.

„Cred că trebuie să îmi păzesc spatele”, a glumit Cindy în comentariul fotografiilor cu fiica ei, postate pe Instagram. În ultimii ani, Cindy a încercat să îi încetinească cariera fiicei sale, declarând chiar că aceasta ar trebuie s-o ia mai uşor.

Probabil că Cindy nu şi-a lansat fiica nepregatită în lumea modei, iar sfaturile venite din partea celui mai bine platit top-model al anilor ’90 nu au cum să fie greşite.

Kaia a crescut în compania altor femei celebre, ca Naomi Campbell sau Linda Evangelista, aşa că e mai pregătită decât majoritatea adolescentelor care intră în aceasta industrie.

Sursa: celebmafia.com

Lasă un răspuns