MUZ FM

NEWS

Kanye West raspunde criticilor starnite de videoclipul „Bound 2”

Ultimul videoclip promovat de Kanye West a starnit numeroase controverse! Aparitia topless a lui Kim Kardashian in cadrele clipului „Bound 2” a produs rumoare in randul fanilor, majoritatea fiind de parere ca vedeta a depasit limita prin aceasta aparitie.

Mai mult, modul in care materialul video a fost filmat a lasat mult de dorit. Unul dintre fanii artistului a scris chiar ca „videoclipul este o gluma proasta” si ca si-a petrecut cateva minute urmarind ceva ce semana cu „un screensaver marca Windows ’98”.

La cateva luni bune de la aparitia controversatului „Bound 2”, Kanye West a decis sa faca putina lumina in acest caz. Cantaretul a acordat un interviu pentru ultima editie a publicatiei „Interview Magazine” prin care s-a adresat tuturor celor care ii critica activitatea muzicala.

Desi subiectul a fost dezbatut la nivel international, Kanye West nu pare sa regrete lansarea pe piata a videoclipului „Bound 2”. Cantaretul considera ca toate criticile care i s-au adus sunt cauzate de faptul ca „oamenii se tem de vise”.

„Acest clip se apropie foarte mult de modul in care arata un vis sau de maniera in care trebuie sa sitim bucuria, in culori”, a explicat rapperul.

Kanye nu s-a oprit aici cu declaratiile: „Cred ca majoritatea oamenilor nu se simt comfortabil in prezenta viselor pe care le au. Prin urmare, este cu atat mai greu sa te simiti comfortabil in prezenta viselor altora”.

Ca si cum aceste declaratii nu ar fi fost suficient de elocvente, Kanye a adauga ca oamenii incearca sa il reduca la tacere si, intr-un fel s-au altul, reusesc sa il transforme intr-un „lunatic”.

In ciuda tuturor comentariilor rautacioase, Kanye a jurat ca nu se va lasa intimidat: „Tot ce avem este prezentul. Stii si tu, trecut e trecut, iar ziua de maine nu ti-o garanteaza nimeni”.

Pentru a se asigura ca se face inteles, Kanye a tinut sa sublinieze ca, in general, se pot intampla doar doua lucruri: „Fie am dreptate, fie gresesc. Daca ma uit la ultimii 10 ani, am avut dreptate”.

Controversat sau nu, Kanye West a gasit o modalitate mai mult decat onorabila pentru a sutine „arta” in care crede si pe care o promoveaza obsesiv. Cat despre clipul „Bound 2”, credem ca trebuie privit din perspectiva artistului si atat.