MUZ FM

NEWS

Kanye West se tunde în fiecare zi. Câți bani îi dă frizerului

Rapperul Kanye West este foarte preocupat de felul în care arată, motiv pentru care cheltuiește o sumă enormă astfel încât părul său să fie la fel de scurt în fiecare zi.

Se pare că pentru acest lucru, soțul lui Kim Kardashian și-a angajat un frizer personal pe care l-a adus de la Chicago la New York pentru a lucra pentru el full time.
Având în vedere lungimea părului acestuia, am putea spune că aspectul podoabei sale capilare nu este o responsabilitate serioasă, însă artistul oferă nici mai mult, nici mai puțin de 500 de dolari zilnic frizerului cu care colaborează.
La un calcul simplu, acest moft pare să-l coste aproximativ 200.000 de dolari anual, o sumă enormă chiar și pentru persoanele înstărite.
Această inedită informație ar fi fost făcută publică de însuși tatăl Rihannei, Ronald Fenty, bărbatul oferind mai multe detalii în legătură cu o veche colaborare a celor doi.
Mai mult decât atât, West nici nu concepe să-și lase părul pe mâna altcuiva în urma unoer experiențe mai puțin plăcute, lucru confirmat chiar de frizerul acestuia, Ibn Jasper: „De fiecare dată când purta pălăria sa portocalie, însemna că a avut parte de o tunsoare nasoală în New York”.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns