MUZ FM

NEWS

Kanye West va oferi o pereche de pantofi sport fanilor care ghicesc titlul noului său album

Rapperul american Kanye West şi-a provocat fanii la un exerciţiu creativ, urmând să ofere o pereche de pantofi sport din ediţia limitată „Yeezy” celor care vor ghici semnificaţia acronimului „T.L.O.P.”, titlul noului său album.

Rapperul american îşi va lansa proiectul mult-aşteptat vineri. După ce a atras critici pentru faptul că i-a schimbat numele din „Swish” în „Waves” în luna ianuarie, acesta a început să se refere la noul său album printr-un nou acronim, „T.L.O.P.”, informează contactmusic.com.

„S-ar putea să existe un nou titlu secret al albumului,” şi-a avertizat Kanye West, luni seară, fanii. După aceea, cântăreţul a postat o fotografie cu laptopul său şi a dezvăluit că finisează ultimele detalii ale pieselor din album scriind: „@studio /versuri finale/ nou titlu de album T.L.O.P.”

Kanye nu a oferit mai multe informaţii asupra sensului acronimului, dar şi-a provocat fanii să încerce să ghicească ce înseamnă acesta.

„Acesta este noul album, iar cine îşi dă seama de titlul său va primi bilete la un spectacol şi o pereche gratuită de pantofi sport Yeezy”, a anunţat West, potrivit New York Post, fiind gata să îi acorde câşigătorului locuri la prezentarea de modă New York Fashion Week Yeezy, din Madison Square Garden, care va avea loc în această joi, prilej cu care îşi va lansa noul său disc. Kanye nu a anunţat încă un câştigător.

Artistul şi-a numit iniţial cel de-al optulea album „So Help Me God” şi chiar a rugat-o pe soţia sa, Kim Kardashian, să organizeze o consultare online cu cei 40 de milioane de prieteni de pe Twitter pentru a găsi un nume din cele trei propuse deja săptămâna trecută.

Peste 45% dintre cei care au participat la sondajul respectiv au mers pe varianta „So Help Me God”, dar se pare că artistul a venit cu o nouă propunere.

Kanye a insistat în ultima vreme să aleagă un titlu care să fie în asentimentul fanilor: „Am vrut să aud părerile oamenilor despre ceea ce simt ei”, a declarat Kanye, adăugând că: „Ceea ce am observat din experienţa mea de vedetă este că … toată lumea face parte din familia noastră. Sunt o parte a familiei. Apreciem orice oportunitate în care ne putem implica întreaga familie în procesul creativ”.

Kanye West le-a dat, totuşi, fanilor, câteva indicii referitoare la noul album: „Acesta este un album gospel cu o multitudine de înjurături în el, dar este, totuşi, un album gospel. Este Biblia în varianta mea. Nu este exact ce s-a petrecut în Biblie, dar este povestea modului în care Maria Magdalena a devenit Maria”, a precizat artistul.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns