MUZ FM

NEWS

Katy Perry are un nou iubit! Vezi cu cine l-a înlocuit pe Orlando Bloom – FOTO

După o relație on-off de un an și câteva luni, Katy Perry pare să se fi debarasat complet de Orlando Bloom. Artista a fost văzută, în perioada aceasta, în compania unui bărbat misterios, față de care părea extrem de apropiată.

Bărbatul cu care a fost văzută în Danemarca

Sărbătorile de Iarnă au găsit-o pe Katy Perry în Danemarca, acolo unde sora sa, Angela, care e căsătorită cu un muzician danez, locuiește. Paparazzi i-au dat, însă, de urmă chiar și acolo, așa că artista n-a avut parte de prea multă liniște.

Tot acolo au și surprins fotografii niște imagini inedite cu artista, în compania altui bărbat. Dacă anul trecut petrecea cu Orlando Bloom și familia sa, Katy s-a reorientat anul acesta. Artista părea foarte apropiată de bărbatul cu care tocmai petrecuse în club, chiar dacă nu au lăsat la vedere niciun gest tandru.

Momentan, nu se cunoaște identitatea bărbatului respectiv, dar e clar că e cineva care i-a atras atenția lui Katy, din moment ce artista a riscat să părăsească barul, în fața paparazzilor, la brațul respectivului. Voi ce credeți, l-a uitat Katy pe Orlando Bloom?

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:okmagazine.ro

Lasă un răspuns