MUZ FM

NEWS

Katy Perry bate record peste record

Katy Perry, este regina scenei și a internetului, fapt ce l-a demonstrat în ultimele săptămâni. Artista are la activ 2 recorduri bătute recent.

Primul record a lui Katy vine din online:  a ajuns recent la cifra de 100 milioane de followeri pe Twitter, conform unui raport realizat de reţeaua de socializare.

Contul artistei a fost creat în 2009, iar de atunci Katy a postat peste 8200 de tweet-uri, în mare parte, mesajul acestora fiind promovarea concertelor si a turneelor interpretei. Chiar dacă lista admiratorilor pe Twitter este cu 7 zerouri, interpreta a dat follow doar la 250 de profiluri din rețeaua de micro-blogging.

Al doilea record, Katy Perry l-a stabilit câteva zile în urmă, atunci când piesa „Roar”, a primit certificat „Diamant” din partea Recording Industry Association of America (RIAA), atingând cifra de vânzări de 10 milioane unități. Și, apropo, această piesă nu este unica de diamant în repertoriul Katy Perry. Exact același premiu l-au obținut și hiturile “Dark Horse” și “Firework”. Astfel, Katy este unica artistă din lume cu 3 piese „Diamant” la activ.

Conform RIAA, doar 14 piese în toată lumea au statut de „Diamant”, dintre care 2 sunt ale lui Eminem („Not Afraid” și „Loe the Way You Lie”) și încă două vin de la Lady Gaga („Poker Face” și „Bad Romance”).

 

Ascultă aici ultimul hit de diamant de la Katy Perry:

 

Lasă un răspuns