MUZ FM

NEWS

Katy Perry canta la Superbowl 2015

Dupa cateva luni de speculatii, a venit si confirmarea. Kary Perry va canta in pauza de la Superbowol 2015. Zvonurile o mai includeau pe lista favoriltilor si pe Rihanna, insa alegerea e cu atat mai clara dupa seria de incidente care a avut loc in cadrul showurilor si pe care NLF a penalizat-o.

NFL inca nu a dat nici o declaratie oficiala, dar sursele sunt sigure si o dau pe Katy Perry drept cea care va face un show de aproximativ 13 minute pe 1 februarie. Astfel, cantareata americana va calca pe urmele lui Michael Jackson si ale Madonnei.

In urma cu cateva luni exista si o discutie legata de faptul ca artistii vor fi nevoiti sa plateasca pentru ca canta in pauza meciului, NFL incercand sa faca astfel mai multi bani de pe seama privitorilor, spunand ca oricum artistii beneficiaza enorm de pe urma acestui moment in vanzarea de albume sau in cadrul turneelor pe care le incep dupa acest moment.

Declaratia artistei a fost foarte clara pe acest subiect a fost foarte clara: I’m not the kind of girl who would pay to play the Super Bowl.” Discutia mai larga, precum si motivele pentru care Katy Perry a fost aleasa le gasiti aici. Pe scurt, are hituri in topurile actuale, showurile ei sunt family-friendly (multi dintre fanii ei sunt copii) si in plus, este foarte populara.

Oricum, sansele Rihannei de a urca pe scena Superowl au scazut dramatic dupa conflictul pe care aceasta l-a avut in urma cu o luna. Una dintre piesele ei ar fi trebuit folosita intr-un calup editorial, insa a fost scoasa pentru ca un sportiv a fost acuzat de violenta domestica. Cum Riri e un exemplu ultracunoscut pentru un asa caz, NFL a retras piesa, ceea ce a us la un mesaj foarte dur din partea canteretei din Barbados.

Anul acesta, in pauza de la Superbowl a urcat pe scena Bruno Mars cu invitatii sai speciali Red Hot Chili Peppers, iar showul lor a strans o audienta de 111.5 milioane in SUA, mai mult decat Madonna sau Beyonce.