MUZ FM

NEWS

Katy Perry, in rolul Cleopatrei. Cantareata a lansat videoclipul ‘Dark Horse’

Katy Perry reuseste sa isi surprinda fanii cu fiecare videoclip pe care il lanseaza. Cantareata impresioneaza de aceasta data cu o transformare spectaculoasa in clipul piesei „Dark Horse”.

Dupa ce a facut show pe scena BRIT Awards, Katy Perry a lansat si mult asteptatul videoclip al piesei „Dark Horse”, o colaborare cu Juicy J.

Katy este cunoscuta pentru transformarile radicale pe care le adopta atat pe scena, cat si in videoclipuri, iar personajul pe care a ales sa il interpreteze in noul clip este unul cu adevarat special. Cantareata a ales sa joace rolul Cleopatrei, Regina Egiptului, iar aceasta ipostaza o prinde extrem de bine. Machiajul pronuntat, coafura si costumatiile colorate o transforma complet pe Katy, artista aratand cu adevarat spectaculos.

Materialul video este regizat de Matthew Cullen si are toate „ingredientele” pentru a curceri publicul, inclusiv o piramida din aur si bijuterii opulente.

Juicy J nu putea sa lipseasca din videoclipul „Dark Horse”. Pentru a se incadra in peisaj, rapperul isi canta versurile direct dintr-un sarcofag.