MUZ FM

NEWS

Katy Perry se mută la mănăstire? Află ce decizie a luat celebra artistă

Katy Perry (33 de ani) are o avere estimată la 295 de milioane de dolari. Şi când îţi poţi cumpăra aproape orice găseşti pe lumea asta, de ce să nu îţi achiziţionezi şi o… mănăstire? Asta a făcut şi Katy Perry la începutul anului 2015 când a negociat cu ahidieceza Los Angelesului achiziţionarea unei mănăstiri de măicuţe din Los Feliz.

katy perry manastire los angeles

Mănăstirea din Los Angeles este nelocuită de doi ani de zile

Taman când se pregătea să renoveze clădirea şi să se mute, Katy Perry s-a trezit somată de patronul unui restaurant pe nume Dana Hollister să părăsească proprietatea. Bărbatul susţinea că a cumpărat mănăstyirea de la două măicuţe înainte ca Perry să semneze actele cu Arhidieceza. Procesul a durat doi ani şi s-a încheiat după ce însuşi arhiepiscopul Los Angelesului le-a chemat pe cele două măicuţe şi le-a explicat că nu aveau nici un drept să vândă mănăstirea.

katy perry manastire los angeles

Katy Perry a sărbătorit câştigarea procesului la un restaurant din Los Angeles
Procesul deschis de Dana Hollister a anulat în primă fază contractul dintre Perry şi Arhidieceză. Luni, juriul i-a dat câştig de cauză cântăreţei şi l-a obligat pe Hollister să-i plătească lui Perry 5 milioane de dolari şi reprezentanţilor bisericii 10 milioane de dolari, pentru că i-a privat de dreptul de a intra în posesia proprietăţii timp de doi ani. Din acest punct, Perry poate reîncepe demersurile de achiziţionare a proprietăţii.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:click.ro

Lasă un răspuns