MUZ FM

NEWS

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015 – VIDEO

Super Bowl 2015 a stat sub emblema imnurilor pop din repertoriul Katy Perry, setlistul fiind energizat de prezența a 2 invitați speciali: Lenny Kravitz și Missy Elliott. Show-ul integral poate fi urmărit în articol.

Ca în fiecare an, de la câteva ediții încoace, show-ul de la Super Bowl stârnește discuții pe tema calității prestațiilor live de la eveniment. După playback-ul instrumental făcut de Red Hot Chili Peppers și alegerea unor artiști fără un repertoriu suficient de cunoscut la nivel internațional (Bruno Mars), organizatorii au simțit cu siguranță presiunea de a ridica ștacheta.

Propunerea lor pentru Super Bowl 2015 a fost Katy Perry, a cărei prezență constantă în topurile muzicale părea a garanta reacții pozitive din partea publicului. În mare, așteptările celor care au mizat pe tânăra artistă pop au fost confirmate, show-ul fiind primit cu entuziasm atât de cei prezenți pe Phoenix Stadium din Arizona, cât și de cei care au urmărit evenimentul din fața televizoarelor.

Exceptând comentariile răutăcioase inerente, Katy Perry și ansamblul său de dansatori și rechini vorbitori au animat atmosfera, livrând un show live energic și bine pus la punct. Lenny Kravitz a adăugat evenimentului un plus de savoare rock, în vreme ce Missy Elliott a reușit să ”șteargă praful” de pe niște hituri mai vechi.

Setlist Katy Perry – Super Bowl 2015:

  1. „Roar”
  2. „Dark Horse”
  3. „I Kissed A Girl” feat. Lenny Kravitz
  4. „Teenage Dream”
  5. „California Gurls”
  6. „Work It” feat. Missy Elliott
  7. „Lose Control” feat. Missy Elliott
  8. „Firework”

Katy Perry, Lenny Kravitz și Missy Elliott, live la Super Bowl 2015


Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

Anul trecut, show-ul de la Super Bowl oferit de Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers a fost urmărit de peste 115 milioane de telespectatori americani.

Sursa:infomusic.ro