MUZ FM

NEWS

Katy Perry și Orlando Bloom, apariție neobișnuită pe covorul roșu

Katy Perry și Orlando Bloom, pe covorul roșu

Cei doi au obișnuit fanii să fie lipiți unul de celălalt și să se țină în brațe, însă de data aceasta, aproape că nici nu s-au atins, când au apărut pe covorul roșu de la Monte-Carlo Gala.

Deși Perry și Bloom obișnuiau să își facă cunoscută afecțiunea unul pentru celălalt, de data aceasta au fost mai discreți, notează Mirror.

Pozând pentru prima dată de când au format din nou un cuplu, ei au stat unul lângă celălalt, de abia atingându-se.

În locul obișnuitelor fotografii cu brațele unuia în jurul celuilalt și a reacțiilor pline de afecțiune, Katy și Orlando și-au ținut mâinile pentru ei.

Perry, în vârstă de 33 de ani, a purtat o rochie nude cu mâneci argintii. Ea a ales să își țină mâinile împreunate în fața ei. Iar Orlando (41 ani), care a purtat un costum negru și o cămașă albă, a adoptat aceeași poziție, puțin înclinat spre iubita sa.

La un moment dat, cei doi au fost surprinși privind cu drag unul spre celălalt, dar în majoritatea timpului au ținut lucrurile strict profesionale, privind în față și de abia atingându-se.

Cei doi s-au împăcat de aproape doi ani, iar prieteni apropiați cuplului au dezvăluit că relația lor merge mai bine ca oricând.

Orlando este bine. Este foarte fericit cu Katy. Acesta a fost un an excelent pentru relația lor. Parcă a fost nevoie să se despartă și să se împace pentur a ajunge în acest punct. Orlando este foarte încântat de viața sa cu Katy. Chiar pare să aibă un viitor împreună”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru People.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns