MUZ FM

NEWS

Ke$ha îl acuză pe Dr Luke de agresiune sexuală

Ke$ha, în vârstă de 27 de ani, îl acuză pe producătorul său, în vârstă de 41 de ani, cunoscut drept Dr Luke, pe numele său real Lukasz Sebastian Gottwald, că ar fi „forţat-o să ia droguri şi să bea alcool pentru a abuza sexual de ea”, potrivit plângerii depuse la un tribunal din Los Angeles şi citate de AFP.

Ke$ha Rose Sebert, cunoscută sub numele de scenă Ke$ha, nominalizată de patru ori la premiile MTV şi care a vândut 57 de milioane de discuri la nivel mondial, susţine că într-o dimineaţă s-a trezit „dezbrăcată şi cu o stare de greaţă”, în patul lui Dr Luke, „fără să îşi amintească modul în care ajuns acolo”, după ce producătorul ar fi forţat-o să ia pastile.

Cântăreaţa spune că a sunat-o pe mama sa pentru a-i spune că a fost violată şi şi-a dat seama imediat că pilulele pe care le luase erau un drog cunoscut drept „GHB” (acid 4-hiroxiutanoic, n.r.), o substanţă psihotropă denumită des drept un „drog al violului”.

După această presupusă agresiune, Dr Luke i-ar fi cerut să nu vorbească niciodată despre acest lucru cu nimeni, sub ameninţarea distrugerii carierei şi „amininţând-o fizic pe ea şi pe familia acesteia”.

Potrivit plângerii redactate de avocatul Mark Geragos, celebru pentru apărarea lui Michael Jackson şi a lui Chris Brown, într-un alt moment, Dr Luke ar fi forţat-o pe vedeta americană să se drogheze înainte să urce în avion şi a hărţuit-o fizic pe durata zborului.

Sursa: One.ro