MUZ FM

NEWS

Kelly Rowland, primul pictorial însărcinată

Kelly Rowland a anunţat în vară că e însărcinată cu primul său copil şi de atunci îşi tot etalează burtica cu mândrie.

Ea e protagonista celui mai recent pictorial dintr-o celebră revistă americană şi a folosit prilejul photo shooting-ului pentru a vorbi despre fitness-ul prenatal. „Toată lumea îţi spune să mănânci ce şi cât vrei în perioada asta. Mie, de exemplu, îmi plac foarte mult plăcinta cu cireşe, îngheţata, ciocolata şi untul de arahide… asta ca să nu mai spun că am avut o săptămână în care am fost obsedată de nachos. Ideea e, însă, să faci şi mişcare. Fitness-ul prenatal te poate ajuta să ai o naştere mai uşoară”, a declarat Rowland, citată de Daily Mail.

Cântăreaţa şi soţul ei (managerul ei, Tim Whiterspoon) au ales să le dea vestea cea mare fanilor într-un mod inedit. În vară ea a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu două perechi de tenişi Air Jordan – dintre care una mărime pentru copii – şi a scris deasupra: „I’ll be stuntin’ like my daddy…”

Whiterspoon şi Rowland au făcut presa tabloidă să speculeze că aşteaptă un copil în momentul în care au fost fotografiaţi de paparazzi cumpărând haine pentru bebeluşi dintr-un magazin exclusivist din West Hollywood. „Au cumpărat hăinuţe, mobilă pentru camera copilului şi un cărucior”, a spus atunci un angajat al magazinului pentru revista People.
1412629050208-wps-89-kelly-rowland-instagram-p

1412629080589-wps-90-kelly-rowland-instagram-p

1412629173165-wps-93-mandatory-credit-photo-by

1412629179430-wps-94-kelly-rowland-tbt-donnasu

Sursa: One.ro