MUZ FM

NEWS

Kendrick Lamar se intoarce cu un nou single

Dupa ce in 2012 a strans o multime de premii si a lansat unul dintre cele mai apreciate albume de rap ale anului, Kendrick Lamar isi tine putin fanii in priza si anunta urmatorul sau single.

kendrick-lamar-i-thatgrapejuice

Rapperul a postat pe contul sau oficial o poza, anuntand ca titlul urmatorului sau single e I. Dupa ce a venit cu trackuri ca Poetic Justice, Bitch Don’t Kill My Vibe sau Swimming Pools, Kendrick Lamar trebuie sa se ridice la un standard pe care chiar el si l-a impus. Se pare ca poza e un teaser pentru ceea ce vom asculta in curand, pentru ca rapperul din Compton va veni cu un nou album anul acesta.

Kendrick Lamar a fost tarat, fara voia lui, intr-o intreaga controversa la inceputul acestui an dupa ce Macklemore, care a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, a spus ca trofeul ar fi trebuit sa se duca la acesta. Rapperul nu a reactionat mai deloc, in schimb a spus da invitatiei celor de la Imagine Dragons si a lansat alaturi de acestia remixul pentru hitul lor radioactive.

In plus, Lamar a mai aparut pe o multime de alte piese, printre care It’s On Again, alaturi de Alicia Keys si Pharell, track inclus pe coloana sonora a filmului The Amazing Spiderman 2, Give It To You, single-ul lansat de Robin Thicke sau remixul pentru How Many Drinks, piesa lansata de cantaretul R&B Miguel.

Sursa: Urban.ro