MUZ FM

NEWS

Kylie Jenner are acum propriul filtru de Instagram

În urmă cu aproape un an, Kylie Jenner a postat un mesaj pe Twitter prin care spunea tuturor că nu o mai atrage Snapchat. Au urmat scăderi ale valorii acestei aplicații și o perioadă destul de intensă pentru companie. Lucrurile au stat însă complet diferit pentru Kylie.

Tânăra vedetă tocmai a primit propriul ei filtru pe Instagram, aplicația concurentă. Desigur, având în vedere că o postare făcută de Kylie Jenner pe Instagram poate valora un milion de dolari, nu este deloc o surpriză că a primit și un filtru personalizat.

Mai exact, acest filtru are legătură cu produsele lansate de ea. Astfel, cei care o vor folosi, vor putea încerca șapte dintre cele mai populare nuanțe ale faimoaselor Lip Kit – Candy K, Dolce, Posie K, Say No More, Shady, Boy Bye and Glitz.

Cu toții am observat însă că în pozele ei, Kylie Jenner nu poartă ruj colorat pe buze, filtrul îți va adăuga și gene false, contouring și un ușor blur atunci când îl folosești.

Dacă vrei să îți achiziționezi un astfel de Lip Kit, filtrul ți-ai putea veni în ajutor, deoarece vei putea încerca astfel nuanțele.

 

 

 

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns