MUZ FM

NEWS

Kylie Minogue,Britney Spears si Sia apar pe primul album Giorgio Moroder dupa 30 de ani

Legendarul producator Giorgio Moroder  lanseaza  primului album dupa mai bine de 30 de ani,  pentru care a adunat o multime de artisti in voga, de la Britney Spears la Sia si Kylie Minogue. Prima piesa promovata de pe acest album este  featuring-ul alaturi de  Kylie Minogue care beneficiaza si de un videoclip in care il putem vedea pe Giorgio Moroder in postura de DJ inconjurat de imagini caleidoscopice ale interpretei Kylie Minogue.

Charli XCX, Mikky Ekko, Foxes si Matthew Koma sunt alte nume pe care producatorul italian a dezvaluit sa le vom regasi pe piesele de pe album.

„Muzicii dance nu-i pasa unde traiesti, nu-i pasa cine sunt prietenii tai si cati bani faci. Nu-i pasa daca ai 74 de ani sau 24 pentru ca… 74 is the new 24!” explica Moroder, acum in varsta de 74 de ani, referindu-se la noul sau album.

In 2013, artistul a colaborat cu Daft Punk la albumul „Random Access Memories”, inregistrand un discurs despre cariera sa muzicala, transpus pe beat-uri de francezi in piesa „Giorgio by Moroder”.  Legenda disco – a primit un Grammy in 2013 pentru munca sa la Random Access Memories -Daft Punk.