MUZ FM

NEWS

La mulţi ani, Britney Spears!

Faptul că iniţial a fost respinsă la audiţiile pentru „Mickey Mouse Club”, că are un frate mai mare sau că era cât pe ce să facă parte dintr-o trupă de fete sunt doar câteva dintre lucrurile pe care este posibil să nu le cunoaşteţi despre Britney Spears.

Britney Spears şi-a trăit mai toată viaţa în lumina reflectoarelor. Şi totuşi, există încă lucruri pe care este posibil să nu le ştiţi despre ea. Spre exemplu, îi place serbetul de portocale şi face baie de două ori pe zi!

Britney Spears spune mereu că Louisiana este oraşul ei natal, însă, ea s-a născut cu adevărat în McComb, Mississippi. A fost crescută în Kentwood, Louisiana. Acolo a început să urmeze lecţii de dans şi a pornit cariera artistică, la frageda vârstă de 3 ani.

Avea doar 8 ani când a mers pentru prima oară la audiţiile pentru „Mickey Mouse Club”, dar producătorii au refuzat-o atunci pe motiv că era prea mică. S-a înscris apoi la Professional Performing Art School, a căpătat ceva experienţă în domeniul actoriei, şi, 4 ani mai târziu, a primit rolul mult dorit.

Da, super hitul „Hit Me Baby One More Time” şi alte piese de succes de la începutul carierei lui Britney au fost înregistrate în Stockholm, la Cheiron Studios. Britney Spears a ajuns acolo în primăvara anului 1998 şi a lucrat cu producători importanţi precum Max Martin şi Denniz Pop.

Britney a cunoscut adevăratul succes atunci când, în 1999, primul ei album a fost lansat şi s-a vândut în peste 10 milioane de unităţi într-un an. A devenit astfel cel mai bine vândut album lansat vreodată de un artist adolescent.

Forbes a desemnat-o în anul 2002 cea mai influentă celebritate din lume. Asta dupa ce, în acel an, a câştigat nu mai puţin de 39.2 milioane de dolari, iar în presă s-au scris peste 25.000 de ştiri despre ea.

A fost căsătorită de două ori şi are doi băieţi, despre care spune Brit sunt cea mai mare realizare a ei.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Lasă un răspuns