MUZ FM

NEWS

La mulţi ani, Lana del Ray!

Fanii o aniversează la 21 iunie, pe Elizabeth Grant, Lana del Rey după numele de scenă. Artisata a devenit cunoscută după ce a postat câteva piese pe platforma youtube.
Diva de astăzi învăluită în mister şi sex-appeal este un produs în care s-a investit mult. Fata cea blondă care cânta coveruri a fost instruită, coafată, îmbrăcată şi operată astfel încât să fie o Barbie contemporană. Rezultatul este remarcabil, însă nu eşti curios să vezi cine era Lana del Ray pe când o chema Elizabeth Grant?

  • La vârsta de 15 ani era deja dependentă de alcool. A fost trimisă pentru trei ani la o şcoală specială ca să îşi revină. A declarat într-un interviu că alcoolul a fost prima ei mare iubire.
  • Pe mâna stângă are un tatuaj cu litera “M”, de la “Medeleine”, numele bunicii ei. Tot pe mâna stânga are tatuat şi cuvântul “Paradise”, iar pe mâna dreaptă are un tatuaj cu “trust no one” şi unul cu “die young” pe degetul inelar.
  • Pe youtube găseşti peste 20 de cântece pe care nu le-a inclus pe niciun album, printre care şi “Paris”, “Damn You”, “Go Go Dancer”.
  • Este o fană înfocată a echipelor Liverpool (Anglia) şi Celtic (Scoţia).

Lana Del Rey a început a compune piese la vârsta de 18 ani și a semnat primul său contract cu 5 Points Records în 2007, lansându-și primul album digital Lana Del Ray în ianuarie 2010. Discul nu s-a bucurat de succes, însă Lana avea să câștige notorietate un an mai târziu mulțumită piesei „Video Games”. Bucurându-se de susținerea publicațiilor online din întreaga lume, Del Rey a obținut în octombrie 2011 un contract de management cu casa de discuri Interscope Records, care s-a angajat să distribuie cel de-al doilea album de studio al artistei – Born to Die (lansat pe 30 ianuarie 2012). În 2014, Lana Del Rey a lansat cel de-al treilea album, intitulat Ultraviolence. La finalul lunii decembrie a lansat melodia Big Eyes, ce aparține coloanei sonore a filmului omonim regizat de Tim Burton, Big Eyes.

Lasă un răspuns