MUZ FM

NEWS

La mulţi ani, Madonna!

Regina pop-ului, Madonna, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. La 60 de ani, aceasta rămâne la fel de activă şi de senzuală ca în anii ’80, când şi-a început cariera. De-a lungul timpului, interpreta a fost mereu în topurile internaţionale. 

Madonna se poate lăuda cu 35 de ani de carieră muzicală. În tot acest timp, ea a vândut peste 300 de milioane de albume, care i-au adus o avere estimată la peste un miliard de dolari. 
 
Madonna a cochetat şi cu actoria. A apărut în 21 de filme de lung-metraj, trei piese de teatru şi 15 reclame televizate. Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale Madonnei este cel din „Evita”, în care a interpretat rolul Evei Perón, fostă prima doamnă a Argentinei.

La 60 de ani, cântăreaţa este într-o formă fizică de invidiat şi nu încetează să şocheze datorită multiplelor sale aventuri amoroase, în special cu bărbaţi mult mai tineri ca ea. Totuşi, pasul cel mare l-a făcut doar de două ori: în 1985, cu actorul Sean Penn şi în 2000, cu regizorul Guy Ritchie. Madonna are patru copii.

Cântăreaţa americană Madonna a plecat în oraşul Marrakech, în sudul Marocului, pentru a sărbători ziua de naștere cu mult fast.

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: publika.md

 

Lasă un răspuns