MUZ FM

NEWS

La Muz Ani, Selena Gomez!

Selena Gomez este una dintre cele mai adorabile şi populare vedete internaționale! A cucerit fani de toate vârstele, iar unii dintre ei chiar au crescut odată cu Selena. Astăzi, Diva împlineşte 27 de ani, iar cu această ocazie, am adunat câteva curiozităţi despre mult îndrăgita artistă:

1. A debutat în televiziune în show-ul Barney & Friends. Acolo a întâlnit-o pe Demi Lovato, care a devenit apoi cea mai bună prietenă a artistei.

2. MAMA SELENEI GOMEZ AVEA DOAR 16 ANI CÂND A NĂSCUT-O


Selena s-a născut în Grand Prairie, Texas în anul 1992, iar părinții ei sunt Amanda Cornett și Ricardo Gomez. Mama Selenei a născut-o pe cântăreață când avea numai 16 ani. Când Selena avea 5 ani, părinții ei au divorțat iar ea a fost crescută mai mult de mama pe care artista o iubește foarte mult.

De fiecare dată când este Ziua Mamei, Selena postează fotografii cu mama ei și îi mulțumește pentru felul în care a crescut-o.

3. SELENA GOMEZ ARE CEL PUȚIN 8 TATUAJE

Anul trecut, Selena Gomez a postat o fotografie pe Instagram afișând tatuajul cu numărul 7 și spunând că fiecare tatuaj pe care și l-a făcut are o semnificație deosebită pentru ea. Cu puțin timp în urmă, Selena și-a făcut cel de-al optulea tatuaj reprezentand simbolul ‘două puncte’.

Tatuajele care ilustrează ‘două puncte’ simbolizează o alternativă la suicid și un mod de a face cunoscute problemele cu care se confruntă tinerii cu probleme psihice. Scopul simbolului este de a-l face pe purtător să treacă peste toate greutățile și îi amintească acestuia ca viața merge înainte.

4. SELENA GOMEZ ARE DOUĂ SURORI VITREGE

În anul 2013, mama Selenei a născut o fetiță pe nume Gracie, iar în anul 2014 soția tatălui Selenei a născut și ea o fetiță pe nume Victoria. Diferența de vârstă dintre Selena și surorile sale este foarte mare, de 21, respectiv 22 de ani, dar asta nu o împiedică pe frumoasa cântăreață să petreacă timp cu ele și să fie o soră mai mare iubitoare.

5. A AVUT O RELAȚIE CU TAYLOR LAUTNER ŞI JUSTIN BIEBER

Relațiile între celebrități sunt mereu complicate datorită timpului pe care aceștia îl petrec separat și faptului că sunt mereu urmăriți de camerele de luat vederi. Cu toții știm că Selena Gomez a avut relații cu Justin Bieber și The Weekend, dar înainte de asta, Selena a avut o relație cu Taylor Lautner. În mediul online se vehiculează ca motivul despărțirii lor a fost faptul că echipa din spatele lui Taylor l-au sfătuit pe acesta să nu se afișeze cu o iubită dacă vrea să câștige inimile fanelor.

6. PRIMA PIESĂ DEVENITĂ HIT A FOST „LOVE YOU LIKE A SONG”

____________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

Lasă un răspuns