MUZ FM

NEWS

Lady Gaga a cumpărat o vilă de 24 de milioane de dolari în Malibu

Cântăreaţa americană Lady Gaga a plătit 24 de milioane de dolari pe o vilă în Malibu, California, acest complex uriaş având cinci dormitoare, 12 băi, o piscină, grajduri pentru opt cai, terenuri de sport, două piste de bowling şi o cramă, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 28 de ani, care a crescut în New York, şi-a cumpărat prima casă în California, complexul rezidenţial întinzându-se pe aproape două hecatre şi jumătate.

Lady Gaga a plătit 24 de milioane de dolari pe această proprietate, care a aparţinut lui Dan Romanelli, fondator al Warner Bros Worldwide Consumer Products Division. Romanelli a scos la vânzare proprietatea în luna mai 2013 şi cerea 24,95 milioane de dolari pe aceasta.

Potrivit unei surse citate de tmz.com, complexul are o intrare secretă şi cinci dormitoare, 12 băi, o piscină, grajduri pentru opt cai, terenuri de sport, două piste de bowling şi o cramă.

Lady Gaga a declarat anterior că nu îşi va cumpăra niciodată o casă în Los Angeles, după ce a petrecut acolo o scurtă perioadă în 2011.

„Am fugit furioasă înapoi la New York, la apartamentul meu vechi, şi îmi petrec timpul alături de prietenii mei. Mergem în aceleaşi baruri”, a declarat anterior vedeta pop americană.

Lady Gaga, care are o relaţie cu actorul Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, a închiriat un apartament de lux în New York, anul trecut, pentru care plăteşte 22.000 de dolari pe lună.

Potrivit revistei Forbes, Gaga are o avere evaluată la 220 de milioane de euro, iar în 2012 ar fi cumpărat o proprietate de lux în Londra.